Smartbox per a nens!!!!

Valorar la vida que tenim!
27 / maig / 2013
Soluna, un joc de tauler senzill però divertit.
31 / maig / 2013
COFRES PER A INFANTS

COFRES PER A INFANTS

Esteu cansats de regalar sempre el mateix? Heu esgotat els regals sorpresa per a infants? Us coneixeu totes les botigues de joguines de la comarca?

Doncs us proposem una nova iniciativa que varem descobrir al diari del Periódico del dia 23 d’abril  i que es tracta de Smartbox per infants. Baby´n´Joy és el nom de la empresa catalana  (propietat de Raquel Abulí, Mireia Cabanes i Toni Parada) que ha creat aquest producte tant exclusiu i que ofereix uns “cofres” que contenen activitats relacionades amb infants, entre els que destaquen: disfruta amb el teu nounat,diversió per a avis i  néts, tallers per a nens i nenes o sessió fotogràfica amb el teu nadó.

Totes elles són propostes molt interessants que creiem que val la pena que conegueu.

La part romàntica de la història és la creació de l’empresa ja que a través d’un projecte de final de grau d’administració que cursaven els tres socis va sorgir una idea que les persones del seu voltant van reforçar i que els va portar a engegar aquest projecte que esperem tingui molt èxit!!!

Si voleu veure més sobre el projecte, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Cofres per a infants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *