Una recomanació de llibre joc: Un tomb pel foix!

El joc del Ninja!!!!!
7 / maig / 2013
PIPAS, un vídeo per reflexionar…
13 / maig / 2013
Un tomb pel Foix

Un tomb pel Foix

Aquest cop la nostra proposta és una recomanació d’un llibre infantil, que esdevé llibre i joc alhora.

Seguidament us proposem la sinopsi del llibre que nosaltres hem trobat molt interessant ja que és un concepte nou en matèria de llibres i a més a més fomenta el “treball en equip” alhora de consumir un llibre. És un llibre que combina jocs, receptes, i descoberta d’un entorn privilegiat!!!!

“Un tomb pel Foix. Jocs i descobertes per l’entorn natural” parla sobre quins animals i plantes viuen al riu Foix, quins n’hi havia durant la prehistòria o què va passar dins la Cova de l’Or. A més, explica amb tot detall com fabricar un brunzidor o un taumàtrop per jugar, com fer un pastís de garrofa o com passar-ho bé amb el joc “El remei màgic”. També proposa fer una visita al castell del Parc del Foix o una excursió per aquests paratges.

Així doncs des del bloc us recomanem la seva lectura!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *