El mètode definitiu per tenir fills lectors

L’equilibri!!!!!
24 / abril / 2013
La pressa no ens fa ser feliços
3 / maig / 2013

books ans kidsPassats tres dies de la festa de Sant Jordi, i amb tots els membres de la família amb un llibre i una rosa sota el braç. Ara toca el repte més difícil. Mantenir aquest esperit per la lectura durant tot l’any. Per aquest motiu us presentem “El mètode definitiu per tenir fills lectors: consells i receptes miraculoses que garanteixen l’exit escolar”. Aquesta és una guia feta per la Fundació Jaume Bofill i la Generalitat de Catalunya per ajudar als pares i mares en l’engrescadora tasca de fomentar l’hàbit lector dels infants. La guia presenta quatre passos bàsics per transmetre amb calma i sense angoxies, la passió per la lectura:

1.- Estimem els llibres i la lectura.

2.- Donem exemple.

3.- Triem el llibre adequat.

4.- Despleguem els nostres encants.

Per accedir a la guia, cliqueu a El mètode definitiu per tenir fills lectors. Jaume Bofill, i la resta només restarà a les vostres mans.

Bona lectura a tothom !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *