Un joc de memòria: Memokado

Com triar un llibre pels nostres fills
21 / abril / 2013
L’equilibri!!!!!
24 / abril / 2013
Memokado

Memokado

Benvolguts educadors!!!!

Avui ens ve de gust proposar-vos un joc de memòria!!!!! Tot i que sabem que hi ha molts jocs de memòria, nosaltres hem trobat un joc molt senzill, ràpid per nens i nenes a partir de 5 anys i que puguin divertir-se posant a prova la seva memòria!!!! Pot ser una alternativa als llibres per Sant Jordi!

Memokado, és un joc de la marca Djeco ( de la qual ja us em avançat algun altre joc i que de ben segur us en recomanarem més) on tenim 12 joguines per memoritzar i que queden amagades per una carta de paquet que els tapa. A cada torn el jugador agafa una carta de nombre i ha d’endevinar quina joguina hi ha sota el regal del nombre de la carta!!!!

La veritat és que el joc és molt senzill però alhora dona per molt i ho combinen amb unes imatges boniques sobre 12 joguines!!!!

El seu preu és entre 8 i 12 euros i creiem que és una bona alternativa en dies de regals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *