Que no s’escapi

Somriu !!!!!
10 / abril / 2013
Disciplina i nens… com posar-ho a la pràctica?
15 / abril / 2013

enuresiA la Llar d’infants, amb l’arribada del bon temps, comença el període de treure els bolquers als nens i nenes, i aprenguin anar al lavabo per ells solets. La majoria de nens i nenes deixen de fer-se pipí cap als tres o quatre anys, però n’hi ha un percentatge que té problemes fins als 6 anys o més. Això provoca una gran preocupació pels infants i també pels seus pares.

A continuació us adjuntem un petit article en el què es parla sobre els perquès i les solucions a l’enuresi infantil prolongada. On us podem avançar que no renyar, no castigar, no culpar i no humiliar, són les primeres normes bàsiques per solucionar aquesta situació i sobretot, molta i molta paciència.

Per llegir l’article, cliqueu a ” Que no s’escapi “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *