Somriu !!!!!

Respira !!!!
7 / abril / 2013
Que no s’escapi
12 / abril / 2013

somriureSi fa uns dies us animàvem a respirar, avui us proposem a SOMRIURE.La Judith ens proposa una nova contra de La Vanguardia, on entrevisten a Jesús Damian que es defineix com a pedagog especialitzat en aplicació de l’humor. Com diu l’entrevistat, la vida és veu d’una manera diferent amb una rialla a la cara, que no pas fent morrós i mirant el terra.

Us recomanem que ho apliqueu amb els vostres fills i filles, i també amb els familiars i amics. Amb un somriure a la cara tot es veu molt millor. Per llegir la contra, la trobareu al següent link: “el humor es sabiduria reflexiva

Així doncs, tothom a somriure !!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *