Sortir amb nens

Piou Piou: un joc de cartes per tota la família!!!!
29 / març / 2013
Respira !!!!
7 / abril / 2013

sortir amb nensAvui us presentem una web per a tots aquells i aquelles que en un moment o altre han dit: I a on podem anar aquest cap de setmana amb els nens? La resposta a aquesta pregunta la trobareu al web www.sortirambnens.com . Aquest portal ens ofereix una gran quantitat de sortides a peu, amb bicicleta, excursions a parcs i jardins, hotells i cases rurals per anar amb nens, espectacles, fires, museus, ….. tot un munt d’activitats distribuides per tot el territori català. D’aquesta manera no hi haurà excusa per compartir amb tota la família caps de setmana lúdics i festius. Però per aquells que també volen estar a casa el cap de setmana, també proposen tot un conjunt d’activitats com ara cuinar, contes, experiments,…. per fer amb els nostres fills i filles.

Desitgem que us agradi i que disfruteu de la gran quantitat d’activitats i d’oportunitats per poder compartir experiències i emocions amb els nostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *