Polseres vermelles….

Pastís de formatge fresc….Que bó!!!!!!
22 / març / 2013
“Veintitrés maestros, de corazón”
27 / març / 2013
Polseres Vermelles

Polseres Vermelles

Polseres Vermelles!!!!!

Avui us proposem una entrada que ja fa temps que ens venia de gust de fer.

Varem pensar de fer aquesta entrada abans que comencés la segona emissió, però varem pensar que era millor esperar uns quants capítols per comprovar un dels èxits més sonats de les produccions del nostre país i que ha esdevingut un fenòmen global per la majoria d’infants i sobretot adolescents!!!!! Avui us parlem de Polseres Vermelles!!!!

El Lleó, el Jordi, la Cristina, l’Ignasi, el Toni i el Roc, acompanyats dels nous personatges de la segona temporada han tornat a aconseguir emocionar-nos amb les seves aventures, les seves vivències i han aconseguit atrapar-nos en una realitat-ficció que s’ha convertit en un referent per molts adolescents ( i no tant adolescents) i que s’han convertit ens els herois on es miren els nostres fills i filles. No deixen indiferents, o agraden molt o gens!!!!!

No ens posarem a debatre sobre el fil argumental de la història, sinó que només us volem fer partíceps d’un èxit que ha rebut unes crítiques excel·lents i que és líder d’audiència cada dilluns en un horari no gaire adequat per infants. Això però, aquesta segona temporada ja no és problema ja que a través d’Internet ( portal tv3) es pot veure el capítol el mateix dilluns a la tarda (aproximadament sobre les 19 de la tarda). Pot ser una bona experiència compartir la sèrie amb els nostres fills i observar les emocions i els sentiments que els provoca. Simplement observar.

Si voleu donar una ullada, us proposem que visiteu alguns llocs relacionats amb la sèrie i així aprofundir i navegar conjuntament amb els vostres fills i descobrir junts l’essència d’aquest fenòmen

Bloc de polseres vermelles: bloc on trobareu tota la informació de la sèrie, entrevistes, referències de capítols, llibres de l’autor del fenòmen Albert Espinosa.

Portal de polseres vermelles a TV3.cat: portal de TV3 on trobareu tots els capítols de polseres i també trobareu l’enllaç de tots els productes que podeu comprar (samarretes, cd de música, polsera, etc…)

Si voleu fer un petit tast, us convidem a un trailer de la sèrie:

Polseres!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *