Pastís de formatge fresc….Que bó!!!!!!

Calaix de recursos: Gencat
20 / març / 2013
Polseres vermelles….
25 / març / 2013
Fem un pastís?

Fem un pastís?

Avui us plantegem una recepta de pastís de formatge que hem trobat al portal del diari ARA dedicat als infants anomenat Criatures i del qual periòdicament us en facilitem troballes interessants.

Avui doncs hem cregut interessant que us mostréssim aquesta recepta de pastís de formatge fresc. La peculiaritat de la recepta és el vídeo que l’acompanya on són els propis infants els protagonistes de la creació. D’aquesta manera podem veure com involucrar els nostres infants a la cuina!!!!

Seguidament us mostrem la síntesi de l’article, que explica que pretenen: “L’Àlex i el Nacho són els dos xefs. Ja us avancem que són uns veritables revolucionaris de la cuina! Ajudaran al nostre cuiner, en Pep Nogué, a fer un pastís de formatge fresc amb nous i melmelada d’albercocs. Una recepta fàcil i divertida, ja que per a fer-ho s’hauran d’embrutar les mans! Hauran de barrejar molt bé tots els ingredients del pastís si volen que el pastís els quedi ben esponjós.

Al final del programa el Pep, com sempre, ens ensenyarà a fer un petit truc a la cuina. El Nacho i l’Àlex aprendran a fer un aperitiu que després podreu fer vosaltres a casa el dia que convideu els vostres amics a jugar.”

Si voleu veure el vídeo i llegir la recepta, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Recepta del pastí de formatge fresc

Bona cuina!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *