El sentit dels deures

La dansa de les 1000 mans!!!!!
18 / febrer / 2013
8 claus fer ser feliços!!!!!
22 / febrer / 2013

Fem els deures?Alguna vegada heu pensat de què serveix fer deures? Dediquem poca estona o massa?

De ben segur que aquestes preguntes i moltes més són les que tenim els educadors dins nostre habitant cada dia sobre un dels temes més opinats del món de l’escola i de l’educació: els deures!!!!!

Si debateu al vostre voltant trobareu fidels seguidors dels deures i que argumenten que els deures són el tancament del cercle de l’aprenentatge i un hàbit de treball fora de l’ambient escolar. També trobareu detractors dels deures amb arguments contraris com que són una càrrega extra i que es limiten a generar repetició però no creació ni autonomia.

Nosaltres no pretenem entrar en el debat i per aquest motiu us pengem aquesta setmana dos articles dedicats al tema. En un primer article anomenat “El sentit del deure” i publicat en el suplement ES de la Vanguardia del dia 12 de maig de 2012  intentem explicar els avantatges i els inconvenients dels seures segons experts del tema i donar una pauta de quins són els deures ideals

Si voleu llegir aquest primer article, ho podeu fer clicant el següent enllaç: El sentit del deure

En un segon article anomenat “mare, m’ajudes a fer els deures?” publicat en el suplement del diari Ara del dissabte dia 8 d’octubre de 2011 explicant l’experiència d’alguns pares en el seguiment i el recolzament dels deures amb els seus fills!!!!

Si voleu llegir aquest segon article, ho podeu fer clicant el següent enllaç: mare m’ajudes a fer els deures

Esperem que els dos articles us facin de guia sobre un tema molt delicat!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *