MOLTES FELICITATS !!!! Segon Aniversari del Bloc de Pares

Pares holigans!!!!
13 / febrer / 2013
La dansa de les 1000 mans!!!!!
18 / febrer / 2013

segon aniversariPer mots anys!!!

Avui el Bloc de Pares està d’aniversari. Va ser un 18 de febrer del 2011 quan el bloc de pares va sortir a llum amb el propòsit de ser una eina útil, amena, interessant i formativa per a tots els pares i mares.

Mai ens hauríem pensat, cap dels iniciadors d’aquest projecte, que el viatge arribés a ser tan apassionant. Hem gaudit, estem gaudint i volem continuar gaudint donant vida i cos al nostre bloc.

No entrava dins de cap previsió que el camí fos tan enriquidor i que la participació per part de tots els nostres seguidors agafés la força que ha assolit. De fet, quin sentit tindria aquesta iniciativa sense la vostra participació?. Per aquest motiu, avui el nostre bloc està d’aniversari però la festa la volem compartir, com no, amb tots vosaltres. Els que esteu a l’altra costat de la pantalla, gent anònima que dedica un temps, un clic, a guaitar quines han estat les novetats de la setmana i que ens seguiu amb fidelitat. Volem, també, fer una menció especial a tots els nostres col·laboradors que, dia darrera dia, ens fan arribar propostes, articles i suggeriments. Mil gràcies per la vostra constància i ajut.

Durant el 2012, hem gairebé doblat el nombre de vistes del bloc, passant de les 5.231 al 2011 a les 9.667 durant el 2012. S’han connectat persones de 49 països diferents i s’han penjat un total de 171 notes o informacions ( o sigui una nota cada 2-3 dies).

A tots vosaltres, a tots nosaltres, a tots plegats: MOLTES FELICITATS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *