Pares holigans!!!!

L’escola de qualitat que volem!
11 / febrer / 2013
MOLTES FELICITATS !!!! Segon Aniversari del Bloc de Pares
18 / febrer / 2013
Pares Holigans!!!

Pares Holigans!!!

De ben segur que algú de vosaltres ha estat a prop d’algun d’aquests pares o mares que es comporten de públic com un energúmen sense control. De ben segur que heu sentit vergonya aliena de veure un pare o mare protestar sense control i insultant a l’àrbitre com si aquesta persona fos la culpable de tots els seus mals!!!!!

Jo sí que m’hi he trobat i no fa pas gaire. El darrer cap de setmana vaig anar a acompanyar la meva filla a jugar a bàsquet, i a l’altra camp, en un altre partit, vaig sentir un bombardeig de insults i males paraules cap a l’àrbitre fins al punt que un dels pares va haver de marxar perquè sinó hagués estat capaç de tot.

Això em va fer reflexionar del que vol dir la paraula EDUCACIÓ!!!! Educació no vol dir el que prediquem, sinó la coherència entre el que diem i el que fem, sobre un comportament ferm però sense violència, amb diàleg, amb raonament i sobretot amb un mínim de formes per la convivència entre persones. Doncs tot això tan senzill, aquest passat dissabte no ho vaig veure en un pare i una mare que estaven fora de sí, únicament per la impotència de veure com el seu equip perdia de més de 20 punts!!!!!!!

Així doncs us convidem a llegir aquest article sobre els pares i mares holigans que hem trobat a la Vanguardia i que és totalment encertat per no caure en la trampa de la protesta violenta i desagradable!!!!

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç:

Pares holigans

Esperem no veure gaires comportament com aquest!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *