L’escola de qualitat que volem!

Lego, molt més que un negoci, molt més que una joguina!!!
8 / febrer / 2013
Pares holigans!!!!
13 / febrer / 2013
Reciclajoc

Reciclajoc

Avui us proposem un vídeo protesta que hem localitzat a la xarxa a través de Francesc Martín i la seva pàgina reciclajoc que us recomanem com a web on trobareu molts recursos relacionats amb el joc i el reciclatge i reutilització de materials.

Avui però us proposem que mireu un vídeo que a través del joc ens protesta contra les retallades en ensenyament i demana una escola de qualitat ( Escola de Qualitat 4.0 ) amb recursos i sense retallades innecessàries tot i que som conscients del moment que vivim!!!!

Si voleu veure el vídeo:

Educació de Qualitat 4.0 !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *