Lego, molt més que un negoci, molt més que una joguina!!!

Eduquem en emocions? Toshiro Kanamori, un referent
6 / febrer / 2013
L’escola de qualitat que volem!
11 / febrer / 2013
Jogina LEGO

Jogina LEGO

Avui us volem proposar la lectura d’un article que hem trobat molt interessant i que hem localitzat a la pàgina de l’Oriol Ripoll www.jocs.org i que us recomanem de totes totes com a pàgina de referència !!!!

L’Oriol ens ha facilitat una miqueta d’explicació de com és el gegant de les joguines LEGO ( Juga amb qualitat és el que significa la marca) i com ha arribat a l’actualitat amb alts i baixos, amb èpoques de pèrdues i com aquesta joguina s’ha adaptat als nous temps i als nous gustos de la gent.

L’article és molt interessant perquè aporta entre altres coses la filosofia d’aquesta marca situada al poble de Billund. Ens mostra el saber fer d’una empresa que dona feina a 4.000 persones de les 6.000 que habiten el poble. Podríem dir que és un poble enganxat a una joguina, a una marca que comercialitza els seus productes a 130 paisos i que va nèixer l’any 1932 de la mà d’un fuster amb visió de futur anomenat Kirk Christiansen i que ho va fer no per casualitat sinó com a pla B d’una mala època.

De les moltes anècdotes i aspectes interessants que trobareu sobre la marca, a mi m’ha xocat una en particular i que és que ens els anys 2000, quan la marca no gaudia el seu millor moment, va ser la marca que va demanar al seu públic que volia i va adaptar-se a les exigències dels clients i no al revés!!!!! Diu molt del tarannà de l’empresa.

Si voleu llegir l’article i voleu escoltar una entrevista a una disenyadora de LEGO, us proposem que cliqueu el següent vincle:

La història de LEGO a jocs.org

Sempre ajuda conèixer una miqueta la història de les joguines alhora de escollir-ne alguna per jugar!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *