Everyday!!! Cada dia……..

LES CARTES TAMBÉ JUGUEN EN FAVOR D’UN PAÍS!!!
25 / gener / 2013
Fem una cadena de favors?
30 / gener / 2013
EVERYDAY

EVERYDAY

Avui us proposem únicament una cançó!!!!!!

Avui us convidem a que mireu juntament amb els vostres fills i filles a través del Youtube una cançó extreta del ja clàssic High School Musical ( 2part), una pel·lícula que va captivar a gran quantitat d’infants ja des de edats de 5 i 6 anyets i que es mostren com un referent per a ells.

Doncs avui aquest referent servirà per nosaltres, per fer una miqueta de reflexió sobre el nostre “EVERYDAY“, sobre el nostre CADA DIA. No cal que siguem grans filòsofs o grans pensadors, però  si que de tant en tant és recomanable pensar que fem CADA DIA, que som CADA DIA i com ens agradaria que sigui els propers CADA DIA, mirant amb optimisme i il·lusió tal i com ho fan els protagonistes d’aquesta cançó!!!!!

No pretenem donar lliçons, ja que som els primers aprenents CADA DIA, però si que us volem recordar que tots els educadors (pares, mares, avis, àvies, mestres,etc…) sou molt importants en el CADA DIA dels nostres fills i filles i que tenim la obligació de voler fer les coses el millor possible CADA DIA per compartir-los amb ells i elles i fer-los infants feliços!!!!!

Gràcies per ser-hi CADA DIA o EVERYDAY!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *