LES CARTES TAMBÉ JUGUEN EN FAVOR D’UN PAÍS!!!

Una Contra: el nen que veu per primer cop el cel, l’estrena!!!!
23 / gener / 2013
Everyday!!! Cada dia……..
28 / gener / 2013
Cartes catalanes!

Cartes catalanes!

Avui us proposem una entrada relacionant joc i país. Darrerament ens han arribat a les mans dues baralles de cartes que tenen en els seus pals els símbols de Catalunya!!!!!

Per tant, ara ja podem jugar amb els nostres fills a tots aquells jocs de cartes que coneixem com el “cinquillo”, la brisca, el rellotge, famílies de nombres amb cartes de casa.

El primer paquet de cartes que us recomanem és la baralla catalana que podreu trobar a la pàgina www.barallacatalana.cat i que els quatre pals de la baralla són: castellers, diables, bastoners i sardanistes. És una baralla senzilla però molt curiosa i que té un preu de 11 euros aproximadament.

El segon paquet de cartes s’anomena “les cartes catalanes” i les podeu trobar en qualsevol quiosc comprant diaris locals per un mòdic preu de 2,5 euros. Els pals que representen la baralla son: barretina, castellers, bolets i la rosa. Cal destacar que en aquest cas, els castellers van creixent a mesura que creix el nombre de la carta i ens ensenya tots els pisos d’un castell.

Si busqueu a la xarxa trobareu encara alguna baralla més i amb algun símbol diferent!!!!!

Esperem que passeu una bona estona jugant amb els nostres símbols i alhora ensenyant als infants allò que és nostre!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *