Una Contra: el nen que veu per primer cop el cel, l’estrena!!!!

On vas? Ets de plàstic?
21 / gener / 2013
LES CARTES TAMBÉ JUGUEN EN FAVOR D’UN PAÍS!!!
25 / gener / 2013
Catherine l'Ecuyer

Catherine l’Ecuyer

Avui us proposem una Contra de la Vanguàrdia que destaquem de la investigadora i divulgadora en temes pedagògics Catherine l’Ecuyer, i que ens acosta una visió més planera d’una de les virtuts que té un infant que és la de quedar “embadalit” i que quan ens anem fent grans anem perdent!!!!

Entre altres coses, en aquesta entrevista, l’autora de llibres i blocs canadenca ens parla dels instints dels infants com la naturalitat, la creativitat, la curiositat i altres que a mesura que ens anem fent grans perdem en favor de la suposada maduresa dels adults i que ella creu que hem d’intentar recuperar de totes totes.

Ens ha semblat un document molt interesant i per això us en fem partíceps!!!!

Si voleu llegir la contra ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Contra Catherine l’Ecuyer

Esperem que sigui del vostre interès!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *