On vas? Ets de plàstic?

15 remeis per a educador/res estressats!!!!!
18 / gener / 2013
Una Contra: el nen que veu per primer cop el cel, l’estrena!!!!
23 / gener / 2013
Envasonvas?

Envasonvas?

Si ets de plàstic, on vas? qui no coneix aquesta frase avui en dia ?

Avui us proposem una entrada divertida, fresca i sobretot molt coneguda i que ha enganxat a molta gent inclosos els nens i nenes!!!! Us proposem que compartiu amb els vostres fills i filles l’anunci més de moda de l’actualitat i que a més a més transmet un missatge pedagògic del reciclatge dels envasos!!!!

Si voleu, podeu veure l’anunci tot seguit:

Actualment tothom coneix les Mamzelles, aquestes tres noies que ens ensenyen a reciclar a través d’una cançó enganxifosa i que queda!!!!

Perquè és important reciclar? A part de generar anuncis com aquest? doncs per molts motius. Nosaltres hem consultat la web del recicla’t i hem extret aquest resum:

Separar els residus és el primer pas per facilitar el procés de reciclatge i no malbaratar productes que encara poden tenir una vida més llarga.

Cadascú de nosaltres genera de mitjana prop de 500 kg de brossa a l’any, i la majoria es pot reciclar! A casa, a la feina i a l’escola, és important separar correctament les deixalles i dipositar-les als contenidors de recollida selectiva: el groc per als envasos de plàstic, el verd per al vidre i el blau per al paper i cartró. Així facilitem el procés de reciclatge dels materials i aconseguim que no arribin tants residus als abocadors.

Als contenidors de recollida selectiva, hi van tots els envasos identificats amb el símbol del punt verd. Aquesta marca indica que els fabricants compleixen la llei i col·laboren en el sistema integrat de gestió d’embalatges; això garanteix que els envasos es reciclaran sempre i quan es dipositin als contenidors de recollida selectiva corresponents.

Posa’t en marxa i llença cada envàs allà on calgui! Aconseguiràs donar un nou valor als residus i estalviar els recursos naturals que s’utilitzarien per elaborar productes nous “

Si voleu consultar la web del onvasenvas, ho podeu fer cnsultant el següent enllaç:

web onvasenvas

Bon reciclatge !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *