Boolino: Una web per saber triar llibres infantils

J. Antonio Marina: L’educació del talent: el paper de l’escola i les famílies
14 / gener / 2013
15 remeis per a educador/res estressats!!!!!
18 / gener / 2013

boolinoTots sabem de la importància de que els nens i nenes aprenguin bons hàbits de lectura, ja que aquest aprenentatge i l’iniciació al fantàstic món de la lectura els farà crèixer com a persones. Però no sempre és fàcil saber triar un llibre. Es adequat per la seva edat? Li agradarà? He de fer alguna activitat paral·lela a la lectura per potenciar-la? Com puc ajudar-lo i compartir lectures amb tota la resta de la família?

És per aquest motiu i per molts d’altres, que us volem presentar una web/blog que ens pot ajudar en el món dels llibres infantils: Boolino.com/ca . Tal i com es defineixen els seus autors: boolino vol potenciar aquests valors educacionals i emocionals i neix amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la lectura infantil. Sabem que hi ha dos elements fonamentals a l’hora d’iniciar els nens en la lectura: l’exemple de l’entorn familiar (si els pares llegeixen és bastant probable que els seus fills també ho facin) i l’accés a llibres que els encantin i que siguin adequats per la seva edat i nivell lector.

Us recomenem el seu apartat “Descobreix” amb els llistats dels llibres infantils i jovenils més venuts, com també “links d’interès” i “vídeo recomenacions”.

Des del bloc de pares us animem a potenciar la lectura infantil en els vostres fills i filles, i recordeu que, malgrat totes les potencialitats que ens donen les noves tecnologies mitjançant blocs, webs, …. per sobredetot, hi han les biblioteques i les llibreries, on les persones que hi treballen ens poden orientar de la millor manera.

Bona lectura a tothom !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *