J. Antonio Marina: L’educació del talent: el paper de l’escola i les famílies

El Mas Style arriba als Playmòbil !!!!!
11 / gener / 2013
Boolino: Una web per saber triar llibres infantils
16 / gener / 2013

talentJ. Antonio Marina, segurament podria ser el filòsof i pedagog de capçalera del “Blocdepares”. Avui us proposem un tema que està molt de moda recentment com és: el talent; i el paper de l’escola i les famílies en l’educació i l’obtenció d’aquest talent per part dels nostres fills i filles.

La Fundació Jaume Bofill, una altra intitució de referència en el món educatiu a Catalunya va convidar a J. Antonio Marina a fer una xerrada sobre l’educació del talent. Us adjuntem un video-resum de les principals conclusions de la ponència (d’uns cinc minutets de durada) però per aquells i aquelles que en volgueu saber més, també us posem el link de tota la ponencia sencera, que malgrat ser de gairebé dues hores, us podem assegurar que us captivarar des del primer moment i us farà reflexionar sobre la importància de l’educació i del paper de l’escola i la famíla.

Vídeo-resum de la ponència.

Vídeo complert de la ponència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *