El Mas Style arriba als Playmòbil !!!!!

Jocs de cordills….
9 / gener / 2013
J. Antonio Marina: L’educació del talent: el paper de l’escola i les famílies
14 / gener / 2013
Juguem al Play Mas Style?

Juguem al Play Mas Style?

Avui us proposo una entrada que és una troballa que el conegut dins el món del joc Viktor Bautista ens ha enviat amb un tuit i que serà la diversió de la casa!!!!!

En Víktor ens ha enviat una rèplica del vídeo de la cançó més famosa de l’any, Gagman Style, i que la Núria Franch ha reproduit d’una manera francament genial i divertida amb els personatges dels Playmòbil!!!! El nom del vídeo: Play Mas Style

Els seuc creadors han agafat la versió que van presentar a Polònia amb un dels gags que passarà a la història i que ha estat més que comentat a la xarxa i han fet un muntatge amb figures de Playmobil que no te res a envejar a l’original!!!!
Afegim una petita ressnya d’un escrit a la web l’Empordà sobre la creació:

En només dos dies, aquesta versió del ‘Mas Style’ feta amb clicks per una figuerenca ha superat les 1.500 reproduccions a YouTube.

L’adaptació feta pel ‘Polònia’ de TV3 ha estat la base d’aquest curt fet amb la tècnica stopmotion, una tècnica d’ animació que consisteix a aparentar el moviment d’objectes estàtics per mitjà d’una sèrie d’imatges fixes successives”

Felicitem doncs als seus creadors, Núia Franch, per la idea d’acostar popularitat i èxit del moment amb joguines!!!!

Visca la imaginació i us convidem a que jugueu amb els Playmobil tal com ho fan ells!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *