Sense els jocs no hauríem avançat…

Resum 2012
31 / desembre / 2012
El Lleó jardiner, el primer conte d’Elsa Punset
4 / gener / 2013
Tom WerneckFoto: Jordi Carreño. Vilaweb

Tom Werneck
Foto: Jordi Carreño. Vilaweb

Sense els jocs no hauríem avançat gens…

Avui us proposem una lectura d’una entrevista que ens han fet arribar publicada a Vilaweb el dia d’ahir sobre la importància dels jocs en la nostra vida ( de grans i de petits)!!!!!!

 

La persona entrevistada, Tom Werneck, és cabdal en el món dels jocs de taula ja que és un dels fundadors del concurs més important de jocs de taula del món anomenat Spiel des Jahres i que premia els millors jocs de l’any a Alemania, lloc on el joc de taula té un espai a totes les cases. Seguidament us avancem una miqueta de biografia de Tom Werneck:

Va estudiar dret i va treballar la major part de la seva vida en multinacionals dedicades a l’electrònica, però és conegut arreu del món per ser la veu més autoritzada del planeta a l’hora de parlar de jocs de taula. Tom Werneck és el fundador del premi de jocs de taula de taula més important del món, Spiel des Jahres (‘joc de l’any’), que es fa any rere any des del 1979 a Berlín. Werneck és també el responsable, a través d’aquest premi, d’haver convertit el mercat de jocs de taula alemany en el més important del món, una indústria que mou anualment quatre-cents milions d’euros. “

La seva presencia s’enmarca dins el festival de DAU, primer festival íntegrament dedica al joc de taula i que va tenir lloc el passat cap de setmana. El senyor Tom va fer la conferència inaugural del certàmen i nosaltres us oferim l’entrevista que va tenir amb els periodistes de Vilaweb on podem extreure algunes conclusions sobre com vivim i quina influència tenen els jocs de taula.

Si voleu llegir l’entrevista, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Entrevista a Tom Werneck

Esperem que aquesta visió sigui un motiu més per jugar amb el vostre entorn!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *