Jocs senzills, diversió assegurada!!!!!!

BONES FESTES NADALENQUES
25 / desembre / 2012
Juguem tot creant!
29 / desembre / 2012
Snowball Games

Snowball Games

Avui us proposem una sèrie de jocs que ens ha  facilitat l’Anna Castells via Twitter i que creiem que tot i que són jocs que no inventen res ni són el descobriment de la roda, cal tenir en compte i valorar-los com a molt bones idees que ens poden animar a nosaltres a fer el mateix!!!!!

Tots ells són jocs molt senzills, que no necessiten grans materials ni una gran inversió econòmica per dur-los a terme, però que ens poden proporcionar molt bones estones de joc aquests dies en que ens tanquem a casa amb familiars i amics!!!!

Els jocs tenen una mateixa etiqueta, Snowball Games. Tots ells són jocs relacionats amb la neu, però tranquils que no us en caldrà per jugar-hi!!!!

Us facilitem l’enllaç de tots els jocs. Cal tenir en compte que és un bloc escrit en anglès, però avui en dia ho podeu traduir al google o podeu practicar anglès amb els vostres fills i filles o amics !!!!!

Si voleu jugar, nomès heu de clicar el següent enllaç:

Snowball Games

Bona jugada!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *