Xavier Melgarejo parla clar sobre la reforma educativa!

El Joc d’en Roc
17 / desembre / 2012
Un joc de rapidesa: Fantasma Blitz!!!!!
21 / desembre / 2012

singularsAvui us proposem un vídeo que ha estat un èxit total a la xarxa i que ha entrat en ebullició fins i tot abans de la seva emissió!!!!

Com tots sabem, avui en dia l’escola i sobretot el sistema educatiu està patint unes modificacions per part del Govern Central, modificacions encaminades a centralitzar el model educatiu.

Nosaltres ens hem mullat sobre el tema i per això us proposem que mireu el vídeo del programa singulars del dia 5.12.12 on el pedagog Xavier Melgarejo ens parla clar sobre aquestes modificacions en forma de llei. Segons ell i paraules textuals, la nova llei de Wert és una bestiesa!!!!

Tot seguit  us proposem la sinòpsi del programa, que us recomanem de totes totes:

Segons aquest psicòleg i doctor en Pedagogia, l’esborrany de llei de reforma educativa proposat pel ministre Wert és una bestiesa, un atemptat contra la identitat de Catalunya i un desig de recentralitzar tot el procés educatiu a Espanya. Xavier Melgarejo, expert en el sistema educatiu de Finlàndia, ens diu que l’estat espanyol té una concepció de model educatiu que no és moderna ni és europea. No s’ha apostat mai per l’educació. A Espanya, els canvis constants de model educatiu acaben trencant el sistema, que s’aguanta gràcies a la feina dels mestres.”

Si voleu veure el programa, ho podeu fer clicant el següent enllaç

Millorar l’educació per millorar la societat

Esperem que això serveixi per aclarir tot el rebombori que estem patint aquests dies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *