El Joc d’en Roc

Un clic per la solidaritat….
14 / desembre / 2012
Xavier Melgarejo parla clar sobre la reforma educativa!
19 / desembre / 2012
El Joc d'en Roc

El Joc d’en Roc

Avui us proposem una entrada que ens ha  enviat l’Oriol Ripoll i que m’agradaria que us miréssiu amb molt de “carinyo”.

Es tracta d’una web anomenada el joc d’en Roc, promocionada pel Consorci de Normalització Lingüística  i de la qual  tot seguit us avanço el que l’Oriol em va comentar:

“Ahir vam presentar una campanya per donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català on hi ha un web adreçat a infants, joves, famílies o tothom qui tingui ganes de jugar. Si el visiteu (http://www.cpnl.cat/jocroc) veureu que és un joc que fa remenar els catàleg dels fabricants que estan fent jocs i joguines en la nostra llengua.

 Et proposo un gest molt senzill. Si treballes amb infants o joves els ho pots explicar o fins i tot fer-ho plegats com si fos un exercici, si treballes amb altres educadors els ho pots explicar perquè ells facin jugar, si… bé, tu ja sabràs la millor manera de fer-ho, oi?”

Nosaltres em cregut que com a pares, mestres i educadors en general que consulteu aquest bloc és interessant que hi entreu!!!!

Nosaltres hi hem entrat i a part que us podeu passar una bona estona jugant i buscant, té premi!!!!!

Només es tracta que aquest Nadal, quan penseu en joc, sàpigueu que, potser, algun dels vostres desitjos està editat en català.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *