Educant pares i mares!!!! Programa Singulars 21.11.2012

Un bon llibre: Ensenya’m a ser feliç
7 / desembre / 2012
Nou festival de jocs de taula i tauler: El dau !!!!
12 / desembre / 2012

singularsAvui us proposem un altre programa de Singulars que es va emetre el dia 21.11.2012 i que ens ha facilitat en Joan, un nou col·laborador i que es titula : Educant pares i mares!!!

El programa tracta un tema cabdal quan els nostres fills i filles arriben a una de les etapes més temudes pels pares i mares: l’adolescència!!!!!!

Així doncs, els dos educadors Ricard Jimenez i Pere Salvador ens donaran algunes claus de com tractar aquests petits monstres!!!!!

En primer lloc ens explicaran que significa ser adolescent. En segon lloc ens donaran receptes que serviran per tractar l’adolescència i com fer que no se sentin diferents!!!!!

Seguidament us proposem la sinòpsi del programa:

L’un és tècnic d’ Educació, i l’altre és director de l’Institut Alba del Vallès, a Sant Fost.
Aquests dos educadors ens diuen, entre altres coses, que no podem escollir els amics dels nostres fills, però sí que podem escollir on els han de fer, perquè no tots els espais afavoreixen l’educació.
Als pares i mares amb fills adolescents els diuen que cal ser coherents i que cal mantenir uns límits i normes. És bàsic educar en l’esforç i el compromís, i és prioritari que no es trenquin els vincles afectius”

Si voleu veure el vídeo, ho podeu fer clicant el següent enllaç:

Educant pares i mares

Esperem que sigui un programa molt aprofitable !!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *