Un bon llibre: Ensenya’m a ser feliç

El sentit del deure
5 / desembre / 2012
Educant pares i mares!!!! Programa Singulars 21.11.2012
10 / desembre / 2012

Avui us voliem recomenar una petita perla literària que ens ha fet arribar la Marta. El llibre és titula “Ensenya’m a ser feliç” publicat al 2007 per l’editorial Ara Llibres. Els seus autors (Àngels Ponce -text-  i Miguel Gallardo -il·lustracions) defineixen el llibre com:

Totes les mares i pares tenim un únic desig: que els nostres fills siguin feliços, però realment estem fent alguna cosa perquè sigui així? En Ensenya’m a ser feliç!volem demostrar, amb exercicis senzills i propostes pràctiques, que educar per a la felicitat és possible, només els hem d’ensenyar a valorar el que tenen, a estimar i respectar les persones que els envolten, a saber perdonar, a ser crítics, a somiar, a relaxar-se, a acceptar que les coses no sempre són com ells volen… Llegiu junts el llibre i ajudareu els vostres fills a afrontar amb maduresa el futur. Que us divertiu!

Un llibre molt pràctic i de gran utilitat. Que tingueu una bona lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *