Uns grams de somriure, si us plau!!!!!

Demà no podeu faltar a Tona. Juguem?
1 / desembre / 2012
El sentit del deure
5 / desembre / 2012

fundació 2Avui us proposem un vídeo molt especial que ens ha fet arribar l’Anna i que pot sembla un més d’aquells vídeo que reclamen ajuda, però que a nosaltres ens ha semblat “especial” perquè el podeu veure i viure juntament amb els vostres fills i filles!!!!!

Us proposem que mireu el vídeo que ha editat la Fundació Khanimambo, una associació creada des de aquest lloc de Moçambic anomenat Khanimambo i que treballa pel desenvolupament de les persones que hi viuen!!!!! A mi personalment m’ha encantat el vídeo ja que en ell han utilitzat el joc tradicional i que practiquen encara com les caniques, una rutlla molt especial en forma de pneumàtic, etc… per transmetre felicitat, somriures, emocions…

Us passem un petit resum de la seva web, que us recomanem que mireu perquè és espectacular!!! Són paraules d’Alexia Vieira, persona important dins la fundació:

Cada día me despierta la ilusión de estar tan cerca de los niños. Ya he visto crecer a muchos, les abrazo y les hablo al oído, sé cómo se sienten y esto precisamente es lo que me hizo llegar a Mozambique en septiembre de 2007 con una maleta y una perra, llena de ilusión por ser los ojos y las manos de quienes quieren ayudar y no saben cómo hacerlo.

Creo en Khanimambo, en la manera tan cercana y cariñosa de ayudar a los niños y a sus familias. Seguiré defendiendo la infancia de estos niños y todos los que entrarán en el proyecto con la fuerza que me da la confianza de todos nuestros colaboradores. Lucharé porque llegue el día en que todos ellos, hablen con una sonrisa de lo que hemos conseguido ayudarles en sus vidas y probablemente ese día, pueda sentir que por fin existe algo de justicia con las mayores víctimas de la pobreza, los niños.”

I si voleu veure el vídeo, aquí el teniu!!!!!

Val la pena veure que algú ens faci somriure, de tant en tant!!!!!!

Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *