Classes de reforç: com i quan?

L’escola del demà segons Francesco Tonucci
28 / novembre / 2012
Demà no podeu faltar a Tona. Juguem?
1 / desembre / 2012

Avui us proposem que reflexionen sobre les classes de reforç. En els darrers temps han aparegut molts instituts, acadèmies o empreses de reforç escolar. A l’article trobem opinions d’aquells que creuen que són molt importants pel bon desenvolupament escolar dels nens i nenes i per això és bàsic apuntar-los als inicis del curs. D’altres que opinen que és un bon recurs que s’ha d’utilitzar quan s’observa algunes dificultats dels alumnes, i també hi ha qui opina que no serveixen per res, doncs l’important és l’interés que hi posi el nen o nena.

Clicar a l’enllaç per veure l’article classes de reforç

En qualsevol cas, tothom coincideix que la figura dels pares es fonamental per al desenvolupament dels fills. Ja que l’escola o les classes de repàs no poden substituir la tasca educativa dels pares i mares. D’aquesta manera us adjuntem un document que us donarà aquelles indicacions bàsiques per una bona “estratègia d’estudi”.

Clicçar a l’enllaç per veure les estrategies d’estudi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *