Adeu al Museu de Joguines de Verdú!!!

Home pilota de Verdú

Avui us proposem una visita d’un lloc que pels que som amants del joc és considerat un temple del joc i la joguina: el Museu de la joguina de Verdú!!!!

I perquè us ho proposem? Doncs perquè a partir del 5 de gener de 2013  el Museu de Verdú tanca i ja no podreu visitar-lo!!!!! Durant 8 anys ha estat un lloc molt interessant de veure amb una col·lecció de joguines de la família Mayoral simplement impressionant!!!!

Ara però el museu s’acomiada i ho fan amb moltes activitats fins a finals d’aquest any!!!!! Per això us animem a anar-hi si encara no hi heu anat mai o a visitar-lo per primera vegada i descobrir un espai màgic del joc.

Si voleu més detall, podeu consultar la seva web: Museu de joguets i autòmats de Verdú

No us ho perdeu!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *