“El talent” per José Antonio Marina

Les matemàtiques lúdiques!!!!!! El bloc de Calaix +ie
21 / novembre / 2012
Adeu al Museu de Joguines de Verdú!!!
26 / novembre / 2012

Amb aquest article sobre el “talent” acabem aquesta sessió de conceptes analitzats per José Antonio Marina, iniciada a principis de mes. En aquest article, l’autor recull tots els conceptes expressats en els tres articles anteriors per parlar-nos del talent. José Antonio Marina no enten el talent com una capacitat especial o destacada (com un do,…) sinó que l’utilitza per designar la intel·ligència activa. Abans la riquesa dels pobles, les nacions,… es basava en els diners, l’economia,… però al segle XXI, el que volen les grans nacions és el talent. El que es troba darrera les sigles R+D+I (Recerca + Desenvolupament +  Innovació). I per aconseguir-ho el més important és l’educació i el coneixement. Us deixem que disfruteu d’aquest darrer article, i esperem que aquest petit monogràfic educatiu-filosòfic us hagi agradat.

El talent

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *