Recomanacions de jocs de taula i/o tauler !!!!!

“Intel·ligència resolta” per José Antonio Marina
16 / novembre / 2012
Les matemàtiques lúdiques!!!!!! El bloc de Calaix +ie
21 / novembre / 2012

Animal sobre Animal

Benvolguts blocaires!!!!!

A partir d’aquesta setmana  i amb motiu de les dates que s’acosten us proposarem un seguit de recomanacions de jocs de taula i/o tauler per poder fer una carta als reis original i diferent i perquè tingueu recomanacions de jocs de totes les edats i  de diferents estils de joc!!!!!

Per començar us proposem un joc molt senzill i molt comú: animal sobre animal. Aquest, és un joc d’equilibris on es tracta d’apilar figures d’animals i ser el primer en quedar-te sense fitxes per posar, es a dir, ser el més hàbil alhora de posar animals a sobre d’animals!!!!

Klaus Miltenberger, autor del joc, va crear aquest joc l’any 2005 i ha estat publicat per la molt conguda empresa de producció de jocs de taula i/o tauler HABA (els de la caixa groga!). Amb aquest joc hi  poden jugar entre 2 i 4 jugadors com a mínim ( també podeu fer una partida per equips), amb una durada orientativa de 15 minuts per partida i un preu de compra de 19 euros.

És un joc ideal per iniciar els més petits als jocs de taula, però alhora també és un joc ideal per compartir amb tota la família, petits i grans i passar una estoneta molt divertida!!!!

Si voleu més detalls sobre el joc, podeu veure el vídeo del programa Jocs Populi de Oriol Comas on el passat 26.10.2012 ens explicava com es juga a Animal sobre Animal!!!!

Vídeo Animal sobre Animal

Sigueu feliços jugant…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *