“Intel·ligència resolta” per José Antonio Marina

Festival de jocs QUE T’HI JUGUES 2012 !!!!!
14 / novembre / 2012
Recomanacions de jocs de taula i/o tauler !!!!!
19 / novembre / 2012

Avui continuem amb el tercer article del filòsof i pedagog José Antonio Marina. En els darrers temps, s’ha parlat molt de la intel·ligència, la intel·ligència emocional, … i ara s’ens presenta una nova forma d’intel·ligència, la intel·ligència resolta. De la qual, l’autor n’ha publicat un llibre recentment titulat: “La intel·ligència executiva”. En paraules del propi autor: “No pensem per conèixer, sinó que pensem i coneixem per actuar“. Estem en una època d’innovació, de fer un pas endavant, i no podem quedar-nos paralitzats, rumiant o filosofant conceptes sota un arbre. Ara és moment de que el coneixement actui i resolgui problemes. Us deixem amb aquest tercer article que ens apropa a la “intel·ligència resolta”.

Intelligencia resolta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *