“L’entrenament” per José Antonio Marina

Una contra: Per ser feliç… n’hi ha prou amb deixar de ser NO feliç!!!!!!
7 / novembre / 2012
Un vídeo per recordar…. En Pere sense por al 1975 !!!!!
12 / novembre / 2012

Avui, continuem amb el segon, dels quatre articles de José Antonio Marina. Sempre que sentim la paraula entrenament ho associem a l’esport, però com molt bé ens diu José Antonio Marina, els mestres també són entrenadors. I si ho extenem una miqueta més, tots nosaltres (pares i mares) també som entrenadors dels nostres fills i filles. Ja que “aprendre no és emmegatzamar coses a la memòria, sinó saber-les fer“.

D’aquesta manera, l’article d’avui ens apropa a reflexionar sobre l’aprenentatge, un concepte que està tant i tant de moda amb el “Coaching”, una prova més que estem immersos en l’era de l’aprenentatge.

Desitgem que disfruteu de l’article: Entrenament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *