Programa Singulars 17.10.2012: entrevista a Franco Berrino, “menjar bé per viure millor”

Franco Berrino

Avui us proposem un altre vídeo del programa Singulars emès pel Canal 33 la vetllada del dimecres dia 17 d’Octubre on el Jaume Barberà entrevista a Franco Berrino, un home que ha treballat incansablement per divulgar la manera com una alimentació adequada pot ajudar a prevenir malalties com ara el càncer. Ell ha investigat quins tipus de dieta poden ajudar les persones que tenen alguna malaltia oncològica i les que poden ajudar a prevenir-les.

A l’entrevista el investigador i doctor Franco Berrino ens dona consells molt bons per fer una vida més sana entre els que destaca ( on dedica molta estona) a menjar molts menys sucres i sobretot no menjar bolleria i menjars motl refinats!!!!

Si voleu veure el programa, podeu clicar el següent enllaç:

Entrevista a Franco Berrino

Esperem que us vingui de gust !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *