Programa Singulars 17.10.2012: entrevista a Franco Berrino, “menjar bé per viure millor”

Ens estressem per coses necessàries que no ho eren!!!!
24 / octubre / 2012
La “disciplina” per José Antonio Marina
2 / novembre / 2012

Franco Berrino

Avui us proposem un altre vídeo del programa Singulars emès pel Canal 33 la vetllada del dimecres dia 17 d’Octubre on el Jaume Barberà entrevista a Franco Berrino, un home que ha treballat incansablement per divulgar la manera com una alimentació adequada pot ajudar a prevenir malalties com ara el càncer. Ell ha investigat quins tipus de dieta poden ajudar les persones que tenen alguna malaltia oncològica i les que poden ajudar a prevenir-les.

A l’entrevista el investigador i doctor Franco Berrino ens dona consells molt bons per fer una vida més sana entre els que destaca ( on dedica molta estona) a menjar molts menys sucres i sobretot no menjar bolleria i menjars motl refinats!!!!

Si voleu veure el programa, podeu clicar el següent enllaç:

Entrevista a Franco Berrino

Esperem que us vingui de gust !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *