Com no descarregar el nostre mal humor amb els fills?

Família, escola i èxit
18 / octubre / 2012
Futbol i valors
22 / octubre / 2012

Avui us proposem un article que ens ha fet arribar la Marta i que avui en dia és tant actual i habitual com necessari fer-hi alguna cosa.

Qui no té maldecaps habituialment? Qui no té pressió a casa o a la feina?. Tot això provoca que quan els pares arribem a casa, acostumem a traslladar el nostre “mal humor” com a conseqüència del mal dia als nostres fills. Ells acostumen a ser la gota que vessa el got i que arrenca el nostre mal fer.

En aquest article de l’observatori FAROS, que és una web de la que ja us hem passat algun altre article, ens parla dels mecanismes que podem adoptar per aturar aquest mal humor a través bàsicament de buscar la relaxació, la desconexió dels diferents espais,  i sobretot posar en valors positius els errors dels nostres fills!!!!!

Si voleu llegir l’article ( molt curtet) podeu clicar el següent enllaç: El mal humor

Sempre aconseguim més amb un somriure que amb mala cara!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *