Orgullosos dels nostres fills

L’ofici de Viure: La intel·ligència Executiva
3 / octubre / 2012
Un toc d’humor: Com ens enfrontem als fills en temes delicats?
8 / octubre / 2012

Avui us presentem un vídeo que ens ha fet arribar la Marta, sobre nens amb autisme, però que alhora també podem extrapolar a cadascun dels nostres fills i filles, perquè amb els seus defectes i les seves virtuds, són únics i irrepetibles i ens hem de sentir molt orgullosos d’ells. Esperem que disfruteu d’aquest curtmentratge commovedor i molt entrenyable.

El conegut il·lustrador Miguel Gallardo, creador de la novel·la gràfica ‘María y yo’ –sobre la seva filla amb autisme– ha creat un curtmetratge que explica que els nens autistes tenen una manera diferent de veure el món i de desenvolupar-se, i que el que els altres podem percebre com rituals o manies inútils són, de fet, maneres de comunicar-se i de fer el món més lògic per a ells. En definitiva, el missatge del curt és que “tots els pares s’han de sentir orgullosos dels fills, no només pels progressos a l’escola sinó per les coses que els fan únics”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *