Aplicacions de tablets (Ipad, Sony,…) per a nens

Us recomanem una pel·lícula diferent: “la Educación Prohibida”
28 / setembre / 2012
L’ofici de Viure: La intel·ligència Executiva
3 / octubre / 2012

Ja no hi ha marxa enrera i tots nosaltres estem inmersos en l’era digital. Els nostres fills i filles ja no entenen el món sense les noves tecnologies. L’anomenada generació 2.o, ja ha passat a la història. La generació digital ja és aquí. Com ens proposa l’article, molts de vosaltres ja heu vist tots aquells vídeos on nens i nenes d’un any utilitzen les “tables” (Ipad’s, Sony,…. tant fa la marca) de forma impressionant. Però des del “blocdepares” no ens volem quedar només amb els avenços tecnològics per poder descarregar-nos el darrer joc dels Angry Birds o del Super Mario. També hi ha moltes d’altres aplicacions que serveixen per que els nens aprenguin a comptar amb els dits, per relacionar frases, veure quadres de pintors famosos o conèixer millor el planeta terra i l’univers. Però com triem el més adequat pel nostre fill o filla, en un món tecnològic on moltes vegades hi ha un excès d’informació i el més important resulta saber elegir correctament? Us passem un article de La Vanguardia (article recursos educatius a internet), en que ens dóna guies per elegir el recurs educatius a internet més adequats pels nostres fills.

També,  us adjuntem un article del diari Ara, on ens proposen 10 aplicacions per tablets per a nens i nenes.

Però sobretot, no ens quedem amb la tecnologia perquè esta de moda i és el més “cult” del moment, i busquem allò que és millor pels nostres fills i filles perque creixin i aprenguin de la millor manera, i a vegades aquesta passa per la tecnologia i d’altres per mètodes tradicionals. Mai uns poden estar en contra dels altres, sinó que han de ser complementaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *