Sense amor res no té sentit!!!!!!

El treball en equip en 3 minuts!!!!!
21 / setembre / 2012
12 estratègies per construir la teva felicitat!!!
26 / setembre / 2012

Aquesta setmana us proporcionem un vídeo que ha sortit del curs de monitors/es de Sant Vicenç i que ens ha proporcionat una oportunitat ideal per parlar d’un sentiment, d’un valor de gran magnitut com és l’amor!!!!!

Certament l’Amor és quelcom que està present a les nostres vides en el dia a dia i que a vegades obviem per massa evident, però aquest vídeo vol ser una reflexió sobre com de fort és l’Amor per superar adversitats i que totes les persones que estan al nostre voltant necessiten i necessitem d’aquest ingredient bàsic a la nostra dieta per ser més feliços!!!!!

Esperem que el vídeo us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *