Una ment brillant i les notes!!!!!! Un mite no real!!!

EL JOC I EL SANDVITX: UNA RELACIÓ ANECDÒTICA
17 / setembre / 2012
El treball en equip en 3 minuts!!!!!
21 / setembre / 2012

Avui us proposem un article del diari aLa Vanguardia del dia 17.07.2012 que ens ha fet arribar el Miquel  i que ens parla de la relació no sempre tant directe com ens pot semblar entre ments brillants i bones notes!!!!!!

Durant la vida sempre ens preocupem per tenir uns expedients impecables, però segons Jorge Wagensberg ( una personalitat dins el món de la ciència i la seva divulgació) no queda tant clar aquesta relació mítica i en canvi ens planteja altres qualitats que SI fan que una persona sigui brillant!!

En aquest article Wagensberg manifesta que no és tant important les notes com desenvolupar valors i actituts com: creativitat, tenacitat i resistència. SEgons ell, aquests són els ingredients que ens fan persones preparades per quasevol dificultat i disposades a liderar projectes!!!!

Per poder millorar aquestes capacitats però ens fa falta cobrir la necessitat d’intercanviar idees i no tenir prejudicis sobre les coses abans d’analitzar-les. Així doncs, una ment oberta és imprescindible per poder ser brillants, per poder-nos superar dia a dia.

Finalment també cal destacar que l’article posaèmfasi en que les empreses avui en dia ja no busquen el més intel·ligent sinó aquella persona que demostri trets com : innovació, creativitat, passió i energia!!!!!

Si voleu llegir l’article, ho podeu fer clicant : Ments brillant i bones notes

Vinga, tothom pot superar-se a ell mateix!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *