Pare, t’estic observant!!!!!!

El món de l’Awalè !!!!!!!
12 / setembre / 2012
EL JOC I EL SANDVITX: UNA RELACIÓ ANECDÒTICA
17 / setembre / 2012

Avui i per acabar una setmaneta prou complicada us proporcionem un d’aquells vídeos que estan molt repetits a la xarxa però que no per aquest motiu són menys importants!!!!! Aquest vídeo ens l’han aportat una colla de monitors i monitores en potència d’un curs que s’està fent aquests dies a Sant Vicenç de Castellet i a qui els agraïm la seva col·laboració!!!!!!!

El vídeo anomenat “papa, te estoy observando” és d’aquells vídeos que ens recorden què significa ser pare i/o mare, educador/es en general, ja que som aquella figura exemple i mirall on es reflexen els nostres fills i de qui aprenen tant les coses bones com les coses no tant bones!!!!!

El vídeos està carregat de missatges que ens proporciona un nen i que en resum li està dient al seu pare que ell és un exemple per ser-hi, per jugar amb ell, per recolzar-lo i també quan li mostra les errades que tots cometem!!!!

Si voleu veure el vídeo, només us ocuparà 2 minuts i poc més però us donarà per pensar molta més estona ( o això esperem!!!!!)


Gaudiu del vídeo i bon cap de setmana!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *