Una contra: el compromís és clau per la felicitat!!!!

I per tancar la setmana… un vídeo!!!!!!
7 / setembre / 2012
El món de l’Awalè !!!!!!!
12 / setembre / 2012

Avui us proposem una nova contra que ens va enviar ara ja fa uns dies la nostra col·laboradoraJudit i que finalment ha vist la llum!!!!!!

Hem cregut molt interessant que abans de començar una nova “normalitat” destaquem un dels valors que més repeteix la gent pel carrer però que més costa de realitzar i mantenir amb el temps: el compromís!!!!!!!

El compromís el podem trobar a tot arreu: amb els nostres amics, a la nostra feina, amb els nostres fills, en entitats on formem part, en la televisió, etc…

Sempre tenim la oportunitat de comprometre’ns amb alguna cosa, amb alguna persona i això és el que ens anima a fer l’entrevistada d’aquesta contra Elaine Fox. Aquest psicologa de la Universitat de Essex i Oxford, ens convida a ser optimistes i compromesos per arribar a tenir moments de felicitat.

Seguidament us passem una mostra de  l’entrevista:

Hay que implicarse en la vida? Sí, porque la gente que está muy implicada en lo que hace es más feliz. La felicidad no depende del dinero que se gana, sino de estar contento con lo que se hace, estar comprometido. Ese es uno de los elementos clave de la felicidad.”

Així doncs, si voleu llegir la molt recomanable contra podeu fer-ho clicant el següent enllaç:

Entrevista a Elaine Fox

Compromís, quina bonica paraula!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *