I per tancar la setmana… un vídeo!!!!!!

ON ANEM????: JOCS AL CARRER A MANRESA!!!!!!
5 / setembre / 2012
Una contra: el compromís és clau per la felicitat!!!!
10 / setembre / 2012

Siguem optimistes!!!

Com que volem una tornada explosiva i sense accidents,  us poporcionem un vídeo que ens ha fet arribar el Toni i que esperem que us agradi!!!!!!!

El vídeo és molt curt però intens i nosaltres hem captat un missatge esperançador: ” Per molt alta que sigui la caiguda, per moltes destrosses que patim, per molt malament que estiguem, sempre hi ha una porta a l’esperança que tot s’arregla, que tot torna a funcionar que amb salut i ganes podem tornar més forts que mai!!!!!!

Ens agradaria que abans de la tornada a l’escola, els educadors i educadores (mestres, pares i mares, monitors i monitores, etc…) gaudiu d’aquest missatge i en quedeu convençuts que amb les vostres ganes de fer coses tot sortirà millor del que penseu!!!!

Una abraçada per aquests educadors i educadores que encaren un nou curs!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *