ON ANEM????: JOCS AL CARRER A MANRESA!!!!!!

Torna el BlocdePares!!!!!!!
3 / setembre / 2012
I per tancar la setmana… un vídeo!!!!!!
7 / setembre / 2012

Juguem?

El primer article dedicat a llocs interessants per poder compartir amb la quitxalla està relacionat amb el joc!!!!!

Des del bloc us recomanem que visiteu la 10ª Setmana de Jocs al Carrer que organitza el CAE i que es tindrà lloc les tardes dels dies 3,4 5, 6 i 7 de setembre ( des de les 17.30  fins les 20.30).

En aquesta setmana de jocs al carrer, que ja ha arribat a la seva desena edició gràcies  a l’empenta del CAE i amb la col·laboració de 25 monitors  i 8 voluntaris aproximadament, acostuma a tenir un gran èxit de públic que la darrera edició va arribar a 3.000 persones!!!!

Dins el marc d’aquesta setmana trobareu activitats relacionades amb el joc de tot  tipus, des de joc al carrer amb llançament d’espardenya, curses de xapes, llançament de Baldufa amb el senyor Mateu, passant per jocs gegants per als més menuts (fins a 4 anys) i una gran estesa de jocs de tauler i jocs d’habilitat que us faran passar una molt bona estona.

També podeu jugar a jocs de tauler per adults a la plaça Major de Manresa, on trobareu els membres del club del joc disposats a ensenyar-vos a jugar amb jocs nous, inèdits i molt entretinguts. Aquesta activitat és a la nit, a partir de les 21.30 hores i s’allarga fins les 24h de la nit!!!!

Si voleu saber molt més d’aquesta setmana de jocs al carrer, podeu consultar aquest vincle que us adjuntem de la pàgina del CAE clicant el següent enllaç: Setmana de jocs al  Carrrer.

També podeu consultar un arxiu que us adjuntem i on hi trobareu tota la informació en un especial de la Setmana de Jocs amb entrevistes als seus protagonistes!!!!! És un reportatge editat i publicat per la revista Presència el passat dissabte: Reportatge jocs al carrer CAE a Presència

Des del bloc, com amants i seguidors del joc que som, us recomanem que visiteu la Setmana de Jocs al Carrer i que gaudiu dels jocs amb la vostra família o els vostres amics!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *