Torna el BlocdePares!!!!!!!

Aquesta nit… marxem de vacances!!!!!
31 / juliol / 2012
ON ANEM????: JOCS AL CARRER A MANRESA!!!!!!
5 / setembre / 2012

TORNEM!!!!!

Després d’un estiu calorós, d’unes vacances ben merescudes, d’un temps de repòs i descans, ja tornem a ser aquí! Amb forces renovades, amb nous reptes, amb la il·lusió necessària per continuar endavant aquest projecte conjunt i compartit com és “EL BLOC DE PARES”.

Per fer-ho, però, continuem necessitant la vostra companyia i suport. És gràcies a totes les persones que ens seguiu i ens acompanyeu d’on traiem la força per continuar fent camí.

“EL BLOC DE PARES” vol continuar sent un recurs per a totes aquells pares i mares, educadors/es… que desitgen trobar un espai obert, divers i engrescador entorn a l’educació, el lleure i el món dels infants.

Com no, us volem convidar a fer camí plegats.  Voldríem ser part del vostre dia a dia i, tot fent camí, ajudar a millorar el món dels nostres infants i, de pas, el nostre.

A part dels canvis que anireu veient, ja us avisem del primer: a partir d’ara cada setmana penjarem 3 entrades repartides en dilluns, dimecres i divendres de manera que així tingueu més temps per gaudir de tot el que pengem!!!!!!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *