Aquesta nit… marxem de vacances!!!!!

Emili Lladó: quan l’educació és sinònim de llibertat!!!!
30 / juliol / 2012
Torna el BlocdePares!!!!!!!
3 / setembre / 2012

Vacances!!!!Avui no us donarem massa feina!!!!!! Igual que el juliol passat marxem de vacances i com a deures només un proposem un vídeo d’una durada de 5 minuts qué és el videoclip de la cançó titulada “Aquesta Nit” de l’Aida Sstrings i que ens ha facilitat la nostra col·laboradora Montse!!!!

La cançó és perfecte per dir-nos fins aviat, fins al septembre i a més a més és una cançó que resumeix tot el que hem intentat transmetre durant aquest curs escolar: emocions, felicitat, valors, el nostre país, cultura popular, jocs, etc…

Us recomanem doncs que mireu i escolteu aquesta cançó i sentiu el ressó de la seva lletra!!!

Si voleu veure el vídeo,

Bones vacances i fins el septembre!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *