Emili Lladó: quan l’educació és sinònim de llibertat!!!!

Deport i riure en un mateix vídeo!!!!
29 / juliol / 2012
Aquesta nit… marxem de vacances!!!!!
31 / juliol / 2012

Emilio Lledó

Avui us proposem un vídeo més llarg del que és habitual, ja que es tracta d’un programa del canal 33 anomenat Singulars ( ja us en hem presentat algun altre) i que es tracta d’una entrevista a Emili Lledó, un filòsof dels nostres temps. El vídeo ens l’ha fet arribar una col·laboradora habitual, la Judith.

 

 

Us passem la sinòpsi del programa:

És catedràtic de Filosofia però no viu només en el món de les idees. Emilio Lledó té paraules molt dures i crítiques per a la realitat política i social que vivim. Diu que l’obsessió per la riquesa i l’avarícia corrompen l’ànima dels éssers humans. I sobre els polítics, diu que són al poder per obtenir beneficis per a ells i per als seus clans d'”amigantes”, barreja d'”amigo” i “mangante”. Segons ell estem en una oligarquia democràtica o en una democràcia oligàrquica.

Segons la mateixa Judith, estem parlant d’una  gran persona i un gran discurs, on predica valors tant bàsics i intrínsecs de la persona com haurien de ser: dignitat, consciència, llibertat, educació, igualtat, solidaritat o respecte.
Ens quedem amb: educació =llibertat

Per tant us recomanem que mireu atentament aquest programa!!!!!

Si el voleu veure, podeu clicar el següent enllaç:

Singulars amb Emili Lledó
Esperem que en gaudiu !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *