Deport i riure en un mateix vídeo!!!!

On anem? 11 Museus diferents!!!!
28 / juliol / 2012
Emili Lladó: quan l’educació és sinònim de llibertat!!!!
30 / juliol / 2012

Natació sincronitzada

Bon dia!!!!

Avui us proporcionem una perla de vídeo que m’ha facilitat la Maria i que ens presenta un grup de persones que han superat certs límits i han aconseguit l’objectiu de fer una actuació de natació sincronitzada que ja us avancem que no és tant perfecte com les russes o les “menguals i cia” però que si guanyen segur el premi al mèrit, a l’autosuperació, a la creativitat i sobretot el premi a la simpatia perquè de ben segur que us faran riure durant els 4 minuts de vídeo!!!!

Esperem que amb això us animeu a practicar a la “vostra” piscina!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *