Jocs amb poc material!!!!!!

Joc i societat !!! L’anècdota de Messi
26 / juliol / 2012
On anem? 11 Museus diferents!!!!
28 / juliol / 2012

 

Nimbi

Avui us proposem alguns jocs que necessiten molt poc material i que hem obtingut de la darrera entrada de la web www.jocs.org, un espai a internet que fa molt temps que treballen de forma molt interessant tots els aspectes del joc i que us recomanem que tingueu com a bloc de referència en matèria de jocs!!!!! En el bloc trobareu aquesta entrada on ens expliquen 4 jocs molt senzills i molt divertits alhora i que no requereixen una gran inversió en diners sinó ganes de jugar i poca coseta més!!!!!

Els jocs que ens presenta L’Oriol Ripoll són:

Presi Presi ( o també conegut com Bartolo), Pico adaptat (un joc de cartes ràpid i divertit), al punt ( un joc de daus) i Nimbi ( un joc tradicional i que podeu jugar-hi amb diferents materials que tingueu a l’abast!!!!)

Si voleu consultar els jocs, podeu clicar el següent enllaç:

Jocs a la terraseta de jocs.org

També us facilitem un parell de  vídeos de l’Oriol on ens parla de la relació de jocs i conflictes!!!!

Així doncs en una de les darreres entrades d’aquesta temporada us donem 4 jocs que us donaran molt de joc!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *