Diversos articles de FAROS i En clave de niños!!!!!

Una miqueta de vídeos “xulos” !!!!!
24 / juliol / 2012
Joc i societat !!! L’anècdota de Messi
26 / juliol / 2012

Articles sobre infants

Avui us proposem una entrada múltiple de varis documents que hem recopilat a través de la nostra col·laboradora Paqui!!!!!

Els articles que us exposem són articles i reflexions extretes del portal web FAROS i que tracta sobre temes d’infància!!!!

En primer lloc us proposem la lectura d’un article que parla sobre un tema que sempre és motiu de controvèrsia: donem setmanada??? Quant????. L’article ens dona algunes claus sobre aspectes a tenir en compte quan parlem de la setmanada. Entre els aspectes a destacar podem citar: raons per donar-ne, edat, quantitat, estalvi, etc…

Si voleu llegir l’article podeu clicar el següent enllaç:

La setmanada i la pedagogia de l’estalvi

En segon lloc també ens ha enviat un article que parla sobre com fer la reanimació cardio pulmonar a un infant. Tot i que no és un tema lúdic, des del bloc creiem molt interessant aquestes petites píndoles que ens mostren situacions que es poden donar durant el dia a dia i com solventar-les!!!

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç:

La RCP en els infants

Finalment la Paqui ens ha enviat una web nova i molt interessant que es basa en la música però on hi podem trobar articles i reflexions generals com per exemple aquesta carta d’un infant als seus pares que ens pot ajudar a reflexionar en temps de crisi!!!!

Si voleu veure la web, cliqueu el següent enllaç:

En clave de niños

Esperem que tots aquests articles que ens ha enviat la Paqui siguin interessants ja que nosaltres si els hi hem trobat!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *